.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1-dags kurser i Meditativ Massage

.
Indholdet af undervisningen på 1-dags kurserne er udpluk fra uddannelsen i Meditativ Massage. Du kan afprøve et eller flere af disse kurser inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.
Pt. bliver kurserne kun afholdt i Homå, men det er planen at kurserne skal afholdes flere steder i Danmark. Uddannelsen i Meditativ Massage forbliver i Homå.
I Homå bliver en del af kurserne afholdt gennem FOF-Djursland. Derfor er der prisforskel på de enkelte kurser. De kurser der bliver afholdt andre steder i Danmark vil også have andre priser.
De enkelte kurser bliver opslået på Facebook. Tilmelding til kurserne fremgår af de enkelte kurser. Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000. FOF-kurser skal tilmeldes og betales via FOF-Djursland.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1-dags kursus i Meditativ Massage

.

I løbet af kurset lærer du hvordan man masserer på en effektiv og energifyldt måde, hvor du har god opmærksom i hænderne. Dette er grundlaget for at kunne arbejde med Meditativ Massage. Du lærer det grundlæggende i forhold til massage, sensitivitet og kropsfornemmelse, og du lærer at kunne massere ud fra en meditativ centrering.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1-dags kursus i Chakra Massage

.

På kurset arbejder vi med kunne sanse og fornemme energien i vores egen krop, i vores hænder og i modtagerens krop og energisystem. Vi vil arbejde med at forstå det æteriske energisystem primært Chakrasystemet.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1-dags kursus i Meridian Massage

.

På kurset vil vi gennemgå kroppens Meridiansystem der er opdelt med 2 centrale meridianer og 12 perifere meridianer, som fordeler æterisk energi, også kaldt for: ”ki” rundt i kroppens celler. Kurset vil være inspiration til at kunne udføre en hel kropsmassage der forholder sig til energiforløbet i meridianerne - Meridianmassage.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1-dags kursus i Meditativ Healingmassage

.

På kurset  vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage. Vi vil arbejde med massage ud fra Hjertechakraets Bevidsthed.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.