.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Undervisning i Massage og Meditation

.
Meditativ Massage er en måde at massere på som John Henrik har udviklet gennem årene som behandler og underviser. På en måde kan man sige at det er massage i sin "naturlige" form, hvor man bruger sig selv som den man nu engang er og det man kan udrette og hjælpe med her og nu i dette aktuelle øjeblik. En massage er altså udtryk for hvem du er som behandler og det du kan hjælpe med i dag.
Meditativ massage er massage med centrering i Hjertechakraets bevidsthed, hvor behandleren har fokus på bevidstheden og energien mellem den der bliver masseret og en selv. Massøren tænker ikke så meget under selve massagen, men trækker ubevidst på sin viden og erfaring.
Meditativ Massage er i sig selv en form for Healingmassage i det vi i Meditativ Massage har fokus på det meditative når vi udfører massage. Healingmassage kan udføres på mange forskellige måder, men man bruger ikke altid meditation eller den meditative tilstand når man laver Healingmassage. I Meditativ Healingmassage er vi centrering i den meditative tilstand og arbejder med specifikke energimæssige problematikker i massagen.
.

"Youtube" kan du finde videoer omhandlende Meditativ Massage.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Unikke kurser omhandlende Meditation og Massage. Indholdet er udpluk fra Uddannelsen i Meditativ Massage.

.

.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Grundlaget

for undervisningen

.

Meditativ Massage er en massageform hvor massøren er til stede nuet, og arbejder aktivt med de ting der kommer frem under massagen. Det er en unik måde at massere på, hvor du bruger dig selv, din bevidsthed og erfaring med som en aktiv del af massagen.

.

.
.
Uddannelse i
Meditativ Massage
.

Massageuddannelse hvor der er fokus på det sansende og meditative i massagen. Der er 3 forløb:

Basisuddannelsen

Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.