.
.
.
.
.
.

.

Kursusforløb i Meditativ Healingmassage

.
Uddannelse hvor der er fokus på det sansende og meditative i massage. Du lærer at møde og hjælpe dem du masserer som hele ligeværdige mennesker, uden fordomme og forudindtagede holdninger. Uddannelsen består af 3 uddannelsesforløb, der igen består af en række enkeltstående kurser. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling, da fundamentet er at kunne sanse energi og bruge den meditative indfaldsvinkling til massage og behandling.
.
Uddannelsen er for alle der godt kan lide at massere og ønsker at lære massage med meditativt nærvær. Uddannelsen i Meditativ Healingmassage er et godt supplement til andre massageuddannelser.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelsen i

Meditativ Massage

.

Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at massere ud fra en meditativ centrering.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i

Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Unikke kurser omhandlende Meditation og Massage. Indholdet er udpluk fra Uddannelsen i Meditativ Massage.

.

.
 
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.