.
.
Massageuddannelse
med Hjertechakraets Bevidsthed
.
Massageuddannelsen er delt op i 3 forløb: "Kursus i Kropsmassage, Forløb i Healingmassage, Forløb i Massageterapi".
.
I løbet af uddannelsen får du selvfølgelig en masse ny viden og teknikker, men det vigtigste er hvordan du bruger dig selv og den viden du tilegner dig. I undervisningen er der fokus på dig og hvordan du kan udvikle dig som person og behandler. Massage er ikke kun teknik med i høj grad hvordan du kan bruge dig selv, din energi og lyst til at hjælpe andre mennesker med forskellige problematikker.
.
På alle kursusforløb arbejder vi med Hjertechakraets Bevidsthed som grundlag for forståelse af healing og massage. Undervisningen er funderet i en meditativ tilgang. Fokus er det sanselige og oplevelsesorienteret i kroppen og energisystemet.
.
Uddannelsen giver ikke adgang til RAB-registering, men du vil kunne supplere en massageuddannelse på en anden skole med Uddannelsen i Healingmassage med Hjertechakraets Bevidsthed.
På uddannelsen har vi ingen eksamen, da vi ikke tror en eksamen giver en bedre behandler. Vi tror på samtale, personlig forståelse og udvikling. Efter hver kursus eller forløb får du udleveret et kursusbevis og efter det sidste forløb får du et uddannelsesbevis.
.
.
Kursus i Kropsmassage med Hjertechakraets Bevidsthed
Grundlæggende kursus i massage med Hjertechakraets Bevidsthed. Kursus over 2 dage hvor du lærer at give en hel kropsmassage med Hjertechakraets Bevidsthed. Kurset bliver også afholdt i Aalborg og i Århus.
Læs mere
.
Uddannelsesforløb i Healingmassage
Uddannelsesforløbet består af 3 kurser der kan tages enkeltvis eller samlet: "Meridianmassage - Chakramassage - Intuitivmassage". Forløbet forudsætter at man først har været på kurset i Kropsmassage. Datoer for uddannelsesforløbet i Healingmassage bliver aftalt efter kurset i Kropsmassage.
Læs mere...
.
Uddannelsesforløb i Massageterapi
Uddannelsesforløb hvor du lærer at arbejde med massagebehandling og massageterapi i forhold til forskellige fysiske, energimæssige og følelsesmæssige problematikker, set i lyset af Hjertechakraets Bevidsthed. Massageterapi forudsætter at man først har været forløbet i Healingmassage.
Læs mere...
.
.

Skolen for Dans og Massage   Hyrdevej 21   Homå    8500 Grenaa

.