.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Uddannelse i Meditativ Massage

.
Uddannelse hvor der er fokus på det sansende og meditative i massage. Du lærer at møde og hjælpe dem du masserer som hele ligeværdige mennesker, uden fordomme og forudindtagede holdninger. Uddannelsen i Meditativ Massage består af 3 uddannelsesforløb, der igen består af en række enkeltstående kurser. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling, da fundamentet i Meditativ Massage er at kunne sanse energi og bruge den meditative indfaldsvinkling til massage og behandling.
Uddannelsen er for alle der godt kan lide at massere og ønsker at lære massage med meditativt nærvær. Uddannelsen i Meditativ Massage er et godt supplement til andre massageuddannelser. Uddannelsesforløbene er pt. ikke godkendt til RAB-registering.
.
Kursusforløbene afholdes i "Kildens Lys" i Aalborg og på "Skolen for Dans og Massage i Homå ved Grenaa. Se datoer for kurserne i Kursusoversigten.
.
For kurser der afholdes på Skolen for Dans og Massage i Homå kan vi arrangere overnatning i Homå 50 m fra undervisningslokalerne. -  Læs her om overnatning.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelsen i

Meditativ Massage

.

Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at massere ud fra en meditativ centrering.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i

Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Unikke kurser omhandlende Meditation og Massage. Indholdet er udpluk fra Uddannelsen i Meditativ Massage.

.

.
 
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.