.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i Meditativ Massageterapi

.
Forløbet i Meditativ Massageterapi er et udviklings- og træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand. Meditativ Massageterapi bygger på en forståelse af at fysiske og emotionelle problematikker kan løses ved at forstå problematikkerne fra en meditativ synsvinkel, der inddrager den energimæssige sammenhæng. Ved at tune ind på den astrale del kan man få en forståelse af hvordan problematikkerne ser ud fra en dybdepsykologisk vinkel, og ved at tune ind på kroppens  æteriske energi kan man få en ide om hvordan man kan arbejde med problematikkerne med massage og healing.
Gennem forløbet lærer du hvordan du meditativt kan tune dig ind på modtagerens energisystem. Du lærer at arbejde med energi i form af Healing og Healingmassage. Du lærer nogle enkelte terapeutiske teknikker, men primært vil du lære at bruge dig selv, din intuition og viden som terapeutiske redskaber.
.
Vi arbejder intensivt med Meditation, og med at forstå hvordan menneskelige sammenhænge ser ud gennem en meditativ og instinktiv synsvinkel, der er noget anderledes end almindelige astrale eller mentale måder at forstå menneskelige sammenhænge på. Dels vil vi arbejde intensivt på at blive bedre til at forstå os selv, vores opvækst og vores menneskelige relationer.
For at få udbytte af undervisningen, skal du altså være villig til at fortælle om dig selv og dine personlige problematikker til de andre kursister, og du skal være villig til modtage hjælp, healing og støtte af dine medkursister. Du skal også være indstillet på at arbejde med personlige meditationer i perioderne mellem kursusweekenderne.
.
Udviklingsforløbet i Meditativ Massageterapi er 4 weekender fordelt på ca. 1 år. Undervisningen udgør 11 kursusdage, 77 lektioner/timer.
1. weekend fungerer som introduktion, hvorefter du kan vælge om du vil fortsætte på de 3 efterfølgende weekends.  1. weekend er 2 dage, lør-søn. Pris: 1.600 kr.
De efterfølgende 3 weekender er 3 dage fre-lør-søn. Pris: 7.200 kr.
.
Kurserne betales ved tilmelding. Mobilepay til: 51236305 eller til konto:123456789. Beløb tilbagebetales hvis framelding senest en uge inden 1.kursusdag.
.
Forløbet i Meditativ Massageterapi afholdes kun på Skolen for Dans og Massage i Homå. I forbindelse med kurser kan vi arrangere overnatning i Homå 50 m fra undervisningslokalerne. -Læs her om overnatning.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelsen i

Meditativ Massage

.

Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at masserer ud fra en meditativ centrering.

.

.
 
.

Forløb i Meditativ Healingmassage

.

Meditativ Healingmassage handler om at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Kurserne er 1-dags kurser og er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage
.

Uddannelse der består af 3 forløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
-

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.