.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i Meditativ Healingmassage

.
Meditativ Healingmassage handler om at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling og undervisning i bevægelse og kropsbevidsthed.

 For at deltage er det en forudsætning at du har et kendskab til arbejdet med kroppens energisystem svarende til undervisningen på Basisuddannelsen i Meditativ Massage.  -Læs om Grundlaget for undervisningen i Meditativ Massage.

.
Forløbet i Meditativ Healingmassage består af 3 kurser af 3 dages varighed. Kurserne kan tages enkeltvis. Kurserne betales ved tilmelding. Beløb tilbagebetales ved framelding senest en uge inden 1.kursusdag. Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000
Forløbet i Meditativ Healingmassage afholdes i: "Kildens Lys" i Aalborg, samt på "Skolen for Dans og Massage" i Homå ved Grenaa. Se datoer for kurser i Kursusoversigten.
.
For kurser der afholdes på Skolen for Dans og Massage i Homå kan vi arrangere overnatning i Homå 50 m fra undervisningslokalerne.  - Læs her om overnatning.
.
.
Meditativ Healingmassage 1.del - Bevidsthed
På 1 kursus arbejder vi intenst med begreberne Meditation og Bevidsthed, og hvad der skal til for at kunne udføre massage ud fra en meditativ centrering.
Meditativt vil vi fokusere på Hjertechakraet og på at flytte vores bevidsthed fra den Astrale, jeg-mæssige bevidsthed til at have bevidstheden centreret i Hjertechakraet. Vi vil altså arbejde med massage ud fra Hjertechakraets Bevidsthed. Vi vil også arbejde meditativt på at kunne fokusere med vores Pineal, hvilket er forudsætningen for at kunne sanse energi og arbejde med Healing. Hvordan arbejder man med Healingmassage og hvordan hjælper man reelt set bedst muligt et andet menneske.
Det kræver en vis indsats at kunne bevare den meditative centrering i Hjertechakraet, så der vil være en del undervisning i meditation, i kropsbevidsthed og bevægelse.
Undervisningen er 21 timer over 1 weekend, fredag, lørdag, søndag.  Pris: 2400 kr.
.
.
Meditativ Healingmassage 2.del - Healing
For at kunne arbejde med Meditativ Healing massage er det nødvendigt at forstå hvad Meditation og Healing er, samt kunne arbejde med Healing ud fra en meditativ centrering. Derfor vil dette kursus handle om netop dette.
Vi arbejder med forskellige øvelser i Healing for at kunne sanse og forstå energien i de forskellige chakras, og vi arbejder med meditativt at tune os ind på modtagerens energisystem og se eller fornemme energi og tilstande i det æteriske og astrale energisystem. Vi vil bearbejde modtagerens energisystem ud fra denne meditative sansning.
Undervisningen er 21 timer over 1 weekend, fredag, lørdag, søndag.  Pris: 2400 kr.
.
.
Meditativ Healingmassage 3.del - Intuitivmassage

På dette kursus vil vi omsætte arbejdet med Bevidsthed og Healing til at kunne arbejde med Intuitiv Healingmassage, altså kunne bevare den meditative centrering og den meditative sansning samtidig med at udføre en massage, hvilket umiddelbart ikke er så nemt som man tror. I Intuitiv Healingmassage er man i en meditativ / flydende tilstand, hvor man sanser, er nærværende og man bliver èt med den æteriske bevidsthed. Så for at kunne arbejde med Intuitiv Healingmassage, skal man altså være rimelig fortrolig med sin måde at massere på, og på at være i en meditativ tilstand.

Undervisningen er 21 timer over 1 weekend, fredag, lørdag, søndag.  Pris: 2400 kr.
.

Se datoer for kurserne i Kursusoversigten.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelsen i

Meditativ Massage
.

Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at masserer ud fra en meditativ centrering.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage
.

Kurserne er 1-dags kurser og er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage
.

Uddannelse der består af 3 forløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
 
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.