.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Retreat-kursus i Meditation og Energifyldt Kropsmassage

.
Kursus med overnatning og fordybelse i Meditation og Energifyldt Kropsmassage, hvor vi har ro og tid til at komme i dybden meditation. Hvis du ikke kender til meditation, har du tid til lære det stille og roligt. Vi bruger meditation til at få ro, nærvær og til at opbygge en sensitivitet i forhold til at kunne fornemme energien i kroppen.
Vi vil arbejde med meditation som indfaldsvinkel til sanselighed og til at opbygge en fælles energi, dette bliver kombineret med undervisning i Kropsbevidsthed og Dans. Hver morgen vil der være en guidet Klarsynsmeditation der vil vise det meditative omdrejningspunkt for dagens undervisning.
I løbet af kurset lærer du at give en hel kropsmassage på en god, effektiv og energifyldt måde. Du lærer at have opmærksom i hænderne, som er grundlaget for at kunne arbejde sansende med Meditativ Massage. Kursisterne øver massage på hinanden, så man både skal give og modtage massage.
Du lærer om energisystemet om chakras og meridianbanerne, og du lærer nogle enkle massageteknikker så du kan massere på en god og effektiv måde uden at overbelaste dig selv og din krop. Fokus kurset er at arbejde med energi i hænder, og at arbejde med meditativ bevidsthed.
.
Kurset er et internatkursus over 3 dage, hvor overnatning og forplejning er inkluderet. Den vejledende pris for kurset er 2700 kr., men kan variere i forhold til hvor kurset bliver afholdt. Tilmelding til kurset kan også være forskellige afhængig af hvor kurset bliver afholdt.
Du kan se priser, datoer og hvor kurset afholdes i kursusoversigten, her kan du også se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål er du velkommen på tlf. 51 23 63 05 - Se kursusoversigten.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Massage og Meditation

.

Kurset omhandler: sensitivitet, kroppens energisystem og Meditativ Massage

.

.
 
.

Grundlaget

for undervisningen

.

Meditativ Massage er en unik måde at massere på, hvor du som behandler bruger dig selv, din bevidsthed og erfaring med energiarbejde som en aktiv del af massagen.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Weekendkursus

.

Du lærer at kunne give en god og energifyldt kropsmassage ud fra en meditativ centrering og kroppens energisystemer.

.

.
 
.

Kursus i

Meditativ Healingmassage

.

På kurset  vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Korte kurser er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelser i

Meditativ Massage

.

Massageuddannelsen der består af 3 uddannelsesforløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.