.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Læs om Meditation

.
Som med så meget andet, er det svært med ord at fortælle hvad den meditative tilstand er. Det skal opleves...
Meditation er som udgangspunkt 2 ting: 1- den meditative tilstand. 2- en række teknikker, der med større eller mindre held, der har som formål at komme komme i meditativ tilstand.
.
1- Den meditative tilstand er en tilstand i bevidstheden, som ikke er domineret af jeg-mæssige tanker eller følelser. Det er en tilstand, hvor impulser, tanker, billeder kommer til os uden vi forsøger at kontrollerer. I det øjeblik vi forsøger med vores Jeg at ville noget, så lukker tilstanden og vi bliver mentale. I den meditative tilstand får vi kontakt til et højere sted i bevidstheden end den almindelige jeg-bevidsthed. Vi får impulser fra vores essens, vores ubevidste, vores højere selv, vores spiritualitet. Altså vi kan finde frem til hvem vi i virkeligheden er og hvad vi har med i dette liv af viden, færdigheder og kunnen..
.
2- Vi kan bruge forskellige meditationsteknikker der alle arbejder med tanker og bevidsthed. Teknikker hjælper os til at styre vores tanker og hjælpe vores bevidsthed med at give slip på tankerne. Når vi arbejder med meditation og bevidsthed er tankerne vores største problem, i alt fald de tanker der er produkt af vores jegs modstand på meditation.
Meditation er en naturlig tilstand for os mennesker at befinde os i. Spædbørn befinder sig det meste af tiden i meditativ tilstand, når de er vågne. Vi voksne har blot glemt hvordan det er at være i meditativ tilstand.
For at kunne genskabe kontakten, er det nødvendigt at forstå hvorfor vi mistede kontakten. Hvad det var i vores opvækst der gjorde at vi lukkede ned for kontakten. Vi har brug for at forstå os selv, vores psykologi og vores karma.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

Læs om Selvudvikling

.

Selvudvikling handler om at forstå sig selv og de begrænsninger der grundlagt i opvæksten og i kulturen.

.

.
.

Læs om Spiritualitet

.
Spiritualitet eller Spirituel bevidsthed er en af de 3 bevidstheder der kan definerer vores forståelse af verden.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

John Henrik Molich Rimestad

.
Info om
John Henrik
.
- Behandler,
- Underviser
- Meditativ ------ -0vejleder
.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.