Om undervisningen

Om Dans

Dans er et kunstnerisk udtryk, der ligesom musik undfanges og fødes i øjeblikket. Dets væsen er nutid, tilstedeværelse og hengivenhed. Det er en fysisk manifestation, der udfolder sig for derefter at forsvinde. Dans eksisterer i det 3 dimensionale rum, og kan kun erfares i det rum, når levende mennesker danser i same rum med andre levende mennesker. Dans erfares ikke primært med øjnene, men med kroppen og energisystemet , med instinkt og intuition.

Det sublime man kan opnå i dans er, i mine øjne, den tilstand hvor danseren er nærværende og koordineret både i krop og bevidsthed. Hvor der ikke er nogen forsinkende faktorer der blander sig og slører præcisionen. Den tilstand hvor danseren er koordineret, samlet i sig selv og hviler i øjeblikket, dvs. ikke er bundet af andet end at være; der er dansen.
Danserens fornemmeste opgave er at være tilstede i øjeblikket, at stille krop og bevægelse til rådighed som talerør for nuet, da nuet er en mulighed for at træde udenfor tiden og ind i den tidløse virkelighed , hvor alt eksisterer samtidig og virkeligheden er lodret.
Dans for Børn
Yoga
Individuel undervisning