.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Meditativ Massage

.
Undervisning og behandlinger er essensen af de erfaringer John Henrik har gennem 25 år som behandler og meditativ selvudvikler. Meditativ Massage er opfundet af John Henrik på baggrund af den måde han har masseret på i mere en 25 år. Centeret er en del af Skolen for Dans og Massage, hvor der har været massageundervisning siden 2008. Meditation altid været fundamentet i undervisningen.
Den primære underviser er John Henrik Molich Rimestad. Du kan kontakte Center for Meditativ Massage og John Henrik på tlf. 51 23 63 05 eller mail: meditation@live.dk
Mette Molich Rimestad er uddannet danser og underviser på massageuddannelsen i bevægelse og kropsbevidsthed. Du kan læse om Mette på: Skolen for Dans og Massage.
.

.
I Meditativ massage er der fokus på det meditative og sansende i massagen. Massagen kan sagtens tage udgangspunkt i et fysisk problem eller vanskelighed, og massagen kan også være meget fysisk, men massøren arbejder med sin meditative og sansende bevidsthed. Massageformen fordrer at massøren arbejder med sin egen selvudvikling og kropsbevidsthed.
Meditativ Massage er en måde at massere på hvor behandleren har fokus på bevidstheden og energien mellem den der bliver masseret og en selv. Massøren tænker ikke så meget under selve massagen, men trækker ubevidst på sin viden og erfaring. Massageformen er Healingmassage, da man jo netop har fokus på massage, energi og bevidstheden, men man kan sagtens lave andre former for behandling af almindelige fysiske problemer som ondt i ryggen eller knæet, og så alligevel være til stede i Hjertechakraets bevidsthed og have fokus på energi og bevidsthed.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Info om
John Henrik
.
- Behandler,
- Underviser
- Meditativ ----vejleder
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.