.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Mere om Behandlingerne

.
Målet for de enkelte behandlinger er, at du får det bedre og at du får en større forståelse af hvorfor dine problematikker er opstået og hvordan du bedst kan undgå at de opstår igen. Langt de flest at vores problemer eller problematikker er kommet for at vi kan lære noget af dem. Enten om os selv, vores måde at forholde os til andre mennesker på.
Fysiske problemer er ofte ting der er opstået af emotionelle eller psykologiske problematikker, men derfor kan det alligevel være en god ide at arbejde med problemet fysisk med eks. vis. Massagebehandling, eller kropsterapi. Ofte kan det også være en god ide at bearbejde problematikken fra den energimæssige indfaldsvinkel, enten med Healingmassage eller Dynamisk Healingmassage. Behandlingerne foregå enten ved massagebriks eller på madras på gulvet alt efter massageform.
Når jeg behandler, hvad enten det er samtale, healing eller massage, bestræber jeg mig altid på at være centreret i Hjertechakraet og arbejde ud fra en meditativ tilstand. Dette for at kunne møde dig og se dine problematikker fra et højere niveau end den daglige jeg-mæssige bevidsthed.
.
Jeg modtager ikke betalingskort som Dankort. Betaling foregår med MobilePay til: 51236305 eller indsættes på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
På Djursland giver jeg behandlinger i lokale på Skolen for Dans og Massage. Adressen er: Hyrdevej 21 Homå, 8500 Grenaa. Du kan parkere foran huset og på grus-parkering bagved huset.
Desuden giver jeg behandlinger i Nordjylland. Adressen er: Holmgårdsvej 7, Allerup 9320 Hjallerup.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.