.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Massagebehandling

.
Massagebehandling tager udgangspunkt i en samtale om det problem du har, som kan være af fysisk karakter, smerter i en arm, ben, ryggen eller andet. I løbet af samtalen arbejder vi på at finde ind til en årsag til problemet.
Jeg har speciale i behandling af forskellige rygproblemer. Der ud over behandler jeg belastningsskader i muskler og led. Idrætsskader, skader opstået ved længerevarende overbelastning, pludselig opståede smerter, rygproblemer og led-facet syndrom.
En massagebehandling er en effektiv og kontant massageform, hvor trykket er tilpasser i forhold til den der masseres. Efter første behandling vil du kunne mærke en forbedring, ofte skal der dog flere behandlinger til for at opnå den ønskede effekt, oftest 3-4 behandlinger. Ud over massagen kan du få vejledning i forhold til øvelser du kan gøre hjemme, samt andre ting du kan gøre for at smerterne ikke sætter sig samme sted igen.
En massagebehandling koster 350 kr. Efter første behandling kan du overveje om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 1.200 kr.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.