.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Weekendkursus i Meditativ Healingmassage

.
Kursus hvor du lærer at give en hel kropsmassage på en god, effektiv og energifyldt måde. Du lærer at have opmærksom i hænderne, som er grundlaget for at kunne arbejde sansende med Meditativ Massage.
Du lærer det grundlæggende i forhold til massage, sensitivitet og kropsfornemmelse. Du lærer at kombinere massage med den meditative bevidsthed. Du lærer om energisystemet om chakras og meridianbanerne, og du lærer nogle enkle massageteknikker så du kan massere på en god og effektiv måde uden at overbelaste dig selv og din krop. Fokus kurset er at arbejde med energi i hænder, og at arbejde med meditativ bevidsthed.
.
Kurset er over 2 dage 9.00-16.00 og vil blive afholdt i Homå og andre steder. Den vejledende pris for kurset er 1800 kr., men kan variere i forhold til hvor kurset bliver afholdt. Tilmelding til kurset kan også være forskellige afhængig af hvor kurset bliver afholdt.
Du kan se priser, datoer og hvor kurset afholdes i kursusoversigten, her kan du også se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål er du velkommen på tlf. 51 23 63 05
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Grundlaget

for undervisningen

.

Meditativ Massage er en unik måde at massere på, hvor du som behandler bruger dig selv, din bevidsthed og erfaring med energiarbejde som en aktiv del af massagen.

.

.
 
.
Retreat-kursus

.

Kursus med overnatning og stor fordybelse i Meditation og Meditativ Massage.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Massage og Meditation

.

Kurset omhandler: sensitivitet, kroppens energisystem og Meditativ Massage

.

.
 
.

Kursus i

Meditativ Healingmassage

.

På kurset  vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Korte kurser er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage

.

Massageuddannelsen der består af 3 uddannelsesforløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.