.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kursus i Massage og Meditation

.
Kursus hvor du lærer at arbejde med massage på en sanselig om meditativ måde. Grundlaget er en en fordybelse i meditation hvormed man kan slippe tanker og forudindtaget holdninger og blot lader hænder og sanselighed være styrende for massagen.
.
På kurset arbejder vi med kunne sanse og fornemme energien i vores egen krop, i vores hænder og i modtagerens krop og energisystem. Vi arbejder bl.a. på meditativt at kunne tune ind på modtagerens energisystem. Vi vil arbejde med at forstå det æteriske energisystem primært Chakrasystemet. Vi vil massere forskellige kropsområder ud fra sammenhængen med forskellige Chakras.
Kurset vil være inspiration til at kunne bruge energi og sanselighed i sin måde at massere på. Der er yderlige undervisning på Basisuddannelsen og på uddannelsen i Meditativ Healingmassage.
.
Kurset er 1 dag fra 9.00-16.00 og vil blive afholdt i Homå og andre steder. Den vejledende pris for kurset er 700 kr., men prisen kan variere i forhold til hvor kurset bliver afholdt. Tilmelding til kurset kan også være forskellige afhængig af hvor kurset bliver afholdt.
Du kan se priser, datoer og hvor kurset afholdes i kursusoversigten, her kan du også se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål er du velkommen på tlf: 51 23 63 05
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Weekendkursus

.

Du lærer at kunne give en god og energifyldt kropsmassage ud fra en meditativ centrering og kroppens energisystemer.

.

.
 

.

Retreat-kursus

.

Kursus med overnatning og fordybelse i Meditation og energifyldt Kropsmassage.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Grundlaget

for undervisningen

.

Meditativ Massage er en unik måde at massere på, hvor du som behandler bruger dig selv, din bevidsthed og erfaring med energiarbejde som en aktiv del af massagen.
.

.
 
.

Kursus i

Meditativ Healingmassage

.

På kurset  vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Korte kurser er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage

.

Massageuddannelsen der består af 3 uddannelsesforløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.