.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Healingmassage

.
En Healingmassage er en hel kropsmassage der foregår ved massagebriks. Massagen kan virke både afstressende og energigivende. I healingmassage arbejde jeg ud fra kroppens energisystem, primært i det æteriske og arbejder med det naturlige energiflow i kroppen. Massagen følger de meridianbaner  der fordeler energi rundt i kroppen. På meridianbanerne sidder forskellige akupunktur punkter rundt om på kroppen. Disse Aku-punkter bliver bearbejdet under massagen.
Udgangspunktet i massagen er de meridianer  der fordeler energi rundt i kroppen. Massagen følger energien ned på bagsiden af kroppen og op på forsiden. Ubalancer bliver bearbejdet så energien strømmer mere flydende og naturligt. Det giver oplevelse af velvære, livsglæde og energioverskud. Healingmassage kan hjælpe dig til større forståelse af dig selv, dine problematikker i forhold til det kropslige og energimæssige. Healingmassagen fokuserer på de energimæssige sammenhænge i kroppen og energisystemet og kan intensivere en løsning - forløsning.
En Healingmassage koster 500 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 1.800 kr.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.