.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Healing

.
Healing er en specifik tilstand i den meditative bevidsthed, hvor Healeren energimæssigt bearbejde de  problematikker som du oplever som fysiske, følelsesmæssige eller mentale.
En Healing er et tilbud til dig om bevidst og ubevidst at ændre nogle ting i dit liv. Ting som har sat sig fast som problematikker. Healing er en dybtgående behandlingsform med en stor indvirkning på dig og din problematik. Du vil opleve at få nye input af energimæssig, følelsesmæssig eller mental karakter, du skal blot være opmærksom, mærke efter og lytte. En Healing kan ikke fjerne din problematik, men er en hjælp der gør det nemmere for dig at bearbejde og selv løse din problematik.
Behandlingen med Healing tager udgangspunkt i meditation og samtale om din problematik og det aktuelle kropslige udtryk. Jeg tuner mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen. Efterfølgende arbejder jeg med problematikkerne med Healing.
Som afslutning snakker vi om det der er dukket frem i løbet af Healingen, samt hvordan du kan arbejde hjemme med problematikkerne hjemme.
1 behandling med Healing: 600 kr. - Et forløb med 4 forudbetalte behandlinger: 2.200 kr.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dynamisk Healing

.

Dynamisk Healing er en behandlingsform hvor jeg bearbejder problematikker der har sat sig i led, ledbånd, sener og muskler.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.