.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

1-dags kursus i Meditativ Healingmassage

.
På kurset i Meditativ Healingmassage vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.
Meditativt vil vi fokusere på Hjertechakraet og på at flytte vores bevidsthed fra den Astrale, jeg-mæsige  sige bevidsthed til at have bevidstheden centreret i Hjertechakraet. Vi vil altså arbejde med massage ud fra Hjertechakraets Bevidsthed.

 Vi vil også arbejde meditativt på at kunne fokusere med vores Pineal, hvilket er forudsætningen for at kunne sanse energi og arbejde med Healing. Hvordan arbejder man med Healingmassage og hvordan hjælper man reelt set bedst muligt et andet menneske.

.
Kurset er 1-dags kurser og indholdet er Indholdet er udpluk fra uddannelsen i Meditativ Massage. Du kan afprøve et eller flere af disse kurser inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.
Tilmelding til John Henrik. Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000. Pris. 500 kr.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
1-dags kursus i Meditativ Kropsmassage

.

I løbet af kurset lærer du hvordan man masserer på en effektiv og energifyldt måde, hvor du har god opmærksom i hænderne. Dette er grundlaget for at kunne arbejde med Meditativ Massage. Du lærer det grundlæggende i forhold til massage, sensitivitet og kropsfornemmelse, og du lærer at kunne massere ud fra en meditativ centrering.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
1-dags kursus i Chakra Massage

.

På kurset arbejder vi med kunne sanse og fornemme energien i vores egen krop, i vores hænder og i modtagerens krop og energisystem. Vi vil arbejde med at forstå det æteriske energisystem primært Chakrasystemet.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.

1-dags kursus i Meridian Massage

.

På kurset vil vi gennemgå kroppens Meridiansystem der er opdelt med 2 centrale meridianer og 12 perifere meridianer, som fordeler æterisk energi, også kaldt for: ”ki” rundt i kroppens celler. Kurset vil være inspiration til at kunne udføre en hel kropsmassage der forholder sig til energiforløbet i meridianerne - Meridianmassage.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Workshop i Meditativ Healing

.
Workshoppen er en Introduktion til hvordan vi arbejder med Meditativ Healing i gruppen.
Gruppen tilbyder Meditativ Healing til trængende mennesker.

.

Læs mere her.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.